OFFICE SOLUTION

Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze website zijn in EURO, exclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.

Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze website kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover Madeko geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.